Iako smo se sigurno već navikli na Miholjsko leto koje nas danima, čak i na samom kraju oktobra, čašćava zracima letnjeg sunca i temteraturama pomalo neubičajenim za ovo doba godine, i Miholjsko leto je svakako na zalasku, a pred nama su dugi i hladni zimski meseci. 

Ukoliko spadate u one zaljubljenike u potovanja, a naročito ako vam srce posebno zaigra na pomen toplog mora, plaže i sunčanja, teško da ćete u miru moći da dočekate godišnji odmor narednog leta da se ponovo susretnete sa morem.

Zapravo to ne mora biti more – na primer novogodišnje praznike, ili neke druge slobodne dane možete spojiti u nekom od zimskih meseci, kako biste otišli na neko kraće putovanje i napunili svoje baterije, ili pak i na neku daleku destinaciju, što da ne?

Zamislite samo. Ima li boljeg prizora od onog u kojem sa ledenih par stepeni u našoj zemlji, koliko zna biti u zimskim mesecima, skoknete na nekih plus 30 i uživate ispijajući koktele ispod neke palme, zagledani u pučinu? Složićete se, primamljivijeg prizora, naročito u periodu kada nam se polako spremaju hladniji dani, verovatno nema. 

I ovakva daleka pitovanja na neke egzotične destinacije, više nisu nedostižna. Preporučujemo vam da u planiranju ovakvog jednog putivanja, za svoju polaznu tačku odaberete aerodrom u Budimpešti, sa koga na čak i vrlo daleke destinacije možete otputovati po vrlo povoljnim cenama. U planiranju ovog putovanja, svakako morate uzeti u obzir prevoz do aerodroma u Budimpesti, kako bi vam putovanje od samo polaska proteklo što ugodnije i bez briga. 

Kako da odaberete idealnu destinaciju?

Najveća prednost i kvalitet aerodroma u Budimpešti jeste što zaista nudi ogroman broj letova za najrazličitije destinacije širom sveta. Tako da, bilo da želite neku destinaciju unutar Evrope, ili ste isplanirali neku interkontinentalnu destinaciju, vezu do svog konačnog odredišta sigurno ćete pronaći sa aerodroma u Budimpešti. 

Mi bismo vam, pak, preporučili da se odlučite za neku egzotičnu destinaciju i otisnete u avanturu. Ukoliko se odlučite da polazna destinacija vašeg putovanja bude baš aerodrom u Budimpešti, posebno vam predlažemo tri destinacije – Hurgadu, Abu Dabi i Maldive. 

Hurgada je mesto koje ne treba posebno opisivati. Čarobna je u svim godišnjim dobima, a šta bi nam moglo više prijati od sunčevih zraka i prijatne vode u mesecima kada je u našoj zemlji i dalje zima?

Postoji i ocija izleta do Kaira, koji ne treba propustiti.

Abu Dabi je pak egzotika za sebe. Let iz Budimpešte je dostupan po jako povoljnim cenama, a iz Abu Dabija, na primer, možete otići taksijem u čarobni Dubai i uživati u svim lepotama koje ovaj futuristički grad ima da ponudi. Naravno, i u Abu Dabiju i u Dubaiju, imaćete priliku da uživate i u prelepim plažama i u toploj morskoj vodi.

Maldivi su svakako tek mesto kojem nije potrebna bilo kakva preporuka. Maldivi, sa svojim belim peščanim plažama i tikriznim morem, san su svakog zaljubljenika u putovanja i morske predele. Odlično je što je od skoro put na Maldive lako dostupan sa aerodroma u Budimpešti i to po vrlo povoljnim cenama!

Joe jedna od popularnih zimskih destinacija među Srbima je i Tajland.

Prevoz do aerodroma u Budimpešti – kombi za najbolji put od vaših vrata do gejta

Kada planirate svoje putovanje, u samom startu uzmite u obzir da postoje pouzdani i sigurni prevoznici koji vrše kombi prevoz do aerodroma u Budimpesti. U pitanju je kombi prevoz koji ima svakodnevne polaske iz Beograda, i koji vas, ukoliko tako dogovorite, do aerodroma Franc List u Budimpešti može odvesti od vaših vrata. 

Luksuzna kobmi vozila najboljih prevoznika opremljena su udobnim sedištima i klima uređajima, a kako biste obezbedili svoje mesto i komforan i udoban prevoz do aerodroma u Budimpešti, potrebno je da unapred rezervišete. Rezervaciju možete izvršiti i onlajn. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here