Dečji rođendan je poseban trenutak koji stvara sećanja za ceo život, tako da je sasvim razumljivo što se roditelji trude da taj dan učine nezaboravnim stvarajući atmosferu čuda i radosti. 

Da bi proslava bila uspešna,  važno je osmisliti i isplanirati svaki detalj vodeći računa da se prilagodi željama i interesovanjima slavljenika. 

Idealan prostor za proslavu

Mnogi roditelji sve češće izbegavaju proslave u kući, što je sasvim razumljivo. Dok se za sasvim malu decu slavlje organizuje u kućnoj varijanti ili restoranu, za one malo starije potreban je drugačiji ambijent. Za proslave dečjih rođendana od pete godine pa do puberteta dečje igraonice predstavljaju idealno rešenje. To je prostor osmišljen i prilagođen deci u kome profesionalci animiraju goste dok ste vi rasterećeni i bez stresa. 

Pored sjajnog prostora koji igraonice nude, dobra muzika i zanimljivi animatori će se potruditi da mališanima taj dan ostane u pamćenju. Takođe, uz sprave kao što su ljuljaške, tobogani i brojne igračke deci ni jednog momenta neće biti dosadno. Igraonice za decu su tematski ukrašene i predstavljaju idealan ambijent. Većina igraonica u svojoj ponudi ima i pozivnice za goste, mada možete izabrati i neku drugu varijantu, bilo da kupite ili sami pravite pozivnice. 

Prisustvo animatora je neizostavno 

U najvećem broju slučajeva prilikom iznajmljivanja igraonice u cenu je uračunat i animator. Međutim, ukoliko to nije slučaj, uvek imate mogućnost da dodatno angažujete animatora koji će slavlje učiniti nezaboravnim. 

Animatori imaju unapred pripremljen program u zavisnosti od uzrasta slavljenika i zvanica koji uključuje razne kreativne igre, rođendanske pinjate ili iscrtavanje lica. Ukoliko želite možete samostalno angažovati mađioničara ili klovna. U svakom slučaju budite sigurni da će kompletan program biti zabavan kako deci tako i odraslima. 

Ketering za dečji rođendan

Posluženje za dečije rođendane se prilagođava uzrastu dece. Osim što možete naručiti, možete i sami napraviti dosta toga. Savet je da hranu naručite od proverenih ketering profesionalaca. Ukoliko izaberete opciju da je sami spremate, akcenat neka vam bude na slanim pecivima.  Ne zaboravite da je osim dobrog ukusa neophodna i sjajna dekoracija. Pored dobro osmišljenog menija, za klince je najbolje da nabavite kartonske tanjiriće i salvete koje će biti u skladu sa temom rođendana. 

Rođendanska torta za pamćenje 

Rođendanska torta je poseban detalj svakog rođendana i deca joj se najviše raduju. Slavljenik je zadužen za osmišljavanje torte, a na vama je da je napravite ili naručite. Nećete pogrešiti ukoliko izaberete tortu u obliku omiljenog crtanog junaka vašeg deteta. Pored izgleda i ukus torte je veoma bitan. Savet je  da torta bude nekog univerzalnog ukusa koji vole sva deca – čokoladna ili sa plazmom. Nemojte zaboraviti svećice i vatromet bez kojih slavlje ne može da prođe. Pored torte, u trendu je i slatki sto na kome su česti popsi, mafini i krofne. Slatke kokice su takođe interesantne deci srednjeg uzrasta. 

Virtuelno druženje – zašto da ne

U digitalnom dobu kombinacija virtuelnih proslava sa stvarnim predstavlja sjajnu opciju ukoliko imate zvanice koje su teritorijalno udaljene. Ako imate virtuelne goste, možete organizovati brojne interaktivne aktivnosti, kao i virtuelno sečenje torte čime ćete osigurati da svi mogu učestvovati u proslavi bez obzira na geografsku udaljenost.

Ovekovečite lepe trenutke

Kako biste trajno sačuvali uspomene, predlog je da angažujete fotografa koji će svojim veštim pokretima zabeležiti najlepše trenutke. Naravno, ukoliko usluge fotografa niste uvrstili u rođendanski budžet, možete i sami  fotografisati i snimati najbitnije momente. Osim toga, predlog je da u kompletan proces proslave uvrstite personalizovane uspomene. Unikatni pokloni koje ćete obezbediti za svakog gosta predstavljaće opipljiv podsetnik na taj poseban dan. 

Kao što vidite, proslava dečjeg rođendana je sjajna prilika tokom koje ćete stvoriti čarobne trenutke koji će se pamtiti čitavog života.

Imajte u vidu da organizacija proslave može da prođe bez stresa ukoliko se dobro pripremite i na vreme organizujete.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here