Kada krećete u kupovinu, obično počinjete od radnji i brendova koje najviše volite, i gde ste na kraju krajeva navikli da kupujete. Sa toliko novih tržnih centara i brendovima koji dolaze u našu zemlju kao mesto gde su prepoznali zainteresovanost kupaca, nije lako isprobati baš svaki brend. Pristupamo im uglavnom sa modne strane, zatim praktične, pa i finansijske. To znači da odlazimo u one radnje koje odgovaraju našem stilu, koje nude odeću koja je nosiva u najrazličitijim situacijama, i koju sebi možemo priuštiti. Sa toliko serijske proizvodnje garderobe dolazi do toga da sve više kupaca teži personalizaciji, ali i brine o tome da ne preteruje u kupovini. Da kupuje odgovorno, kvalitetno i komade odeće koji će trajati.

Poznati brendovi kao sigurna opcija za kupovinu

Na tržištu je mnogo brendova koji nude takozvanu brzu modu – koja podstiče da se trendovi brzo menjaju i da ih kupci isto tako brzo prate. Odjednom – postajemo prezasićeni, ormani pretrpani, a mi i dalje nemamo šta da obučemo. To je trenutak kada sebi kažemo da nam ne treba da kupujemo bilo šta, nego da nam trebaju kvalitetni komadi. Dakle, kvalitet, a ne kvantitet. Zato se okrećemo onim modnim markama koje nam to mogu i ponuditi.

Prodavnica italijanske odeće – pun pogodak

Ako bi neka zemlja mogla biti sinonim za modu, u vrhu bi svakako to bila Italija. Poznata kao nacija koja modu stavlja na visoko mesto i koja je prepoznatljiva i po visokoj modi, ali i po modi koja je deo svakodnevice. Kada su vam potrebni komadi koji su elegantni, ali i nosivi svakog dana – neka vaš prva stanica za kupovinu garderobe bude prodavnica italijanske odeće. Italijanska odeća je spoj upravo te elegancije, kreativnosti i kvaliteta – ono što se i nekada tražilo, ali i što je i danas na ceni.

Funkcionalnost i elegancija u jednom brendu

Brend koji je osvojio srca kupaca svih generacija, a naročito mladih, jeste brend Napapijri. I to se nije slučajno desilo. Kao jedan od brendova koji ima dugu istoriju, zavoleli su ga svi kojima su važni materijali od kojih je odeća napravljena. Ono što je karakteristično za italijansku modu, pa i ovaj brend jeste pažljiv pristup prilikom izrade i upotreba visoko kvalitetnih materijala koji su prirodni, izdržljivi, i takoreći večni. I takav brend je danas mnogima potreban – da bude u isto vreme  i elegantan i funkcionalan.

Po čemu je poznat Napapijri

Ono što ovaj brend čini prepoznatljivim jesu jakne, i to one koje mogu da izdrže sve vremenske uslove. One se mogu nositi i po kiši, vetru, snegu a da onaj koji ih nosi bude zaštićen u potpunosti. Dakle – sve aktivnosti u prirodi sa ovim jaknama biće prijatne – lagane su i tople u isto vreme. Po pitanju stila, on spaja klasiku i inovacije – odeća ovog brenda ima neretko jednostavne ali vrlo upečatljive krojeve, kao i printove i boje koji su prepoznatljivi i ne mogu da prođu neopaženo. Funkcionalni detalji su samo jedna od stvari po kojima se ovaj brend ističe – različiti džepovi, kopčanja i ostale sitnice koje čine jedinstven karakter.

Kvalitet i održivost

Kvalitet odeće brenda Napapijri se ogleda u materijalima – i oni su, moglo bi se reći, na neki način zaštitni znak i nešto zbog čega kupci najčešće biraju ovaj brend. Ipak u jednom trenutku je postalo važno da ta proizvodnja garderobe bude i održiva. Kako je tekstilna industrija poznata po tome koliko zagađenja može proizvesti, proizvođačima je postalo važno da se istaknu i po tome što o zagađenju okoline vode računa. To se danas postiže upotrebom recikliranih materijala koji su isto tako visokog kvaliteta, zatim prilagođavanjem procesa proizvodnje i traženjem alternativnim načinima koji manje zagađuju životnu sredinu ili je uopšte ne zagađuju. Kampanje u kojima se kupci pozivaju na odgovornost deo su obaveznih marketinških aktivnosti brendova garderobe, naročito onih sa dugogodišnjom ili dugodecenijskom tradicijom.

Za sve one koji traže nešto posebno

Personalizacija je trend koji se modnom industrijom veoma brzo širi – no nije neophodno da imate samo neki unikatni komad garderobe. Radi se zapravo o čitavom stilu, jer možete imati i neki komad koji nije unikatan a da postignete isti efekat. To se može videti i na primeru Napapijri modela – sofisticiran dizajn je nešto što će mnogima pomoći da oblikuju svoj stil i da u svakom trenutku imaju komad garderobe koji će se prilagoditi trenutnoj potrebi. To što ste na nekome videli garderobu određene marke ne znači da je to kraj originalnosti tog odevnog predmeta – sve zavisi kako ćete ga nositi i koliko ćete znati da iskoristite njegov potencijal na pravi način.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here