Svaka žena, verovatno bez izuzetka, želi da ima podignutu i lepu zadnjicu, fino oblikovanu, koja će mamiti uzdahe pripadnika jačeg pola. Ako ne poglede muškaraca, onda svaka dama to želi radi sebe same. Naravno, na dobar fizički izgled, niko od nas nije imun, jer je to i prvi utisak koji ostavimo gde god da se pojavimo: u novom društvu, na razgovoru za posao, tokom putovanja i u još nebrojeno mnogo situacija.

Znate li gde žene imaju najlepše oblikovane zadnjice na svetu? U Južnoj Americi. Da li vas onda čudi što je maderoterapija nastala baš tamo? Naravno da ne. Kako vreme prolazi, i moda se menja, tako da su sada u trendu zadnjice koje su većeg obima, dok je struk uzak. Ovakav oblik nije lako postići, posebno što zadnjicu treba podići tako da nije otromboljena i slično.

Šta je to maderoterapija?

Jedan od načina da se sve ovo postigne, jeste maderoterapija. U pitanju je masaža oklagijama, ali to nema nikakve veze sa kuhinjskim priborom, kao što većina ljudi u prvi mah pomisli. Oklagija za maderoterapiju je zapravo samo jedno oruđe koje koristi terapeut u borbi protiv vašeg celulita.

Naime, maderoterapija se smatra veoma uspešnom metodom borbe protiv narandžine kore i generalno, viška kilograma, kada osoba ima te naslage na nekom delu tela, dok je ostatak u redu. Na primer, često su salom i viškom kilograma, te celulitom, napadnuti bokovi, zadnjica, stomak, butine, mišice…

Maderoterapija se tu ne zaustavlja, već ide i na masažu podbratka, što je veoma bolna tačka za većinu žena. Podbradak se stvara već oko četrdesete godine života, i naprosto ne može da se sakrije, tako da se mora pristupiti nekim metodama da se tonus mišića održi kako treba, te da što duže ostanemo mladoliki.

Efekti maderoterapije se vide relativno brzo, pa je to jedan od razloga zbog čega je ova metoda postala planetarni hit. Dovoljno je pet tretmana i vi ćete jasno videti razliku na svom telu. U tome dosta pomažu fotografije koje napravite pre započinjanja prvog tretmana i nakon petog ili desetog. Bićete prijatno iznenađeni kako vaše telo gubi u obimu, tako da postajete uži, i samim tim i zgodniji.

Mišići se zatežu, postaju gipkiji, nežniji, sa više snage… Osoba se oseća da ima više energije, da je snažnija…

Oklagije za maderoterapiju zapravo čini set od njih desetak, od kojih je svaka posebno oblikovana, tako da je prilagođena određenom delu tela. Jasno je da se ista oklagija neće koristiti za vrat kao i za butine, zar ne?

Oklagije po sebi imaju lak, a takođe se koristi i posebno ulje za masažu, kojim se olakšava kontakt instrumenta i kože, da bi bio bezbolan, i za terapeuta lakši. Ulja za masažu su veoma aromatična, ona hrane kožu, hidriraju je, tako da su efekti višestruki.

Pomenućemo i brazilsku maderoterapiju. To je podvrsta maderoterapije, prilikom koje se koriste vakuum zvona. U suštini, to je malo drugačiji metod rada, a glavni rezultati koji se na ovaj način postižu jesu ubrzano skidanje celulita i podizanje zadnjice.

Na vama je da se odlučite šta vam više odgovara, i da na kraju, budete zadovoljni svojim izgledom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here