Šta pokloniti voljenoj osobi muškog pola – dilema je svih  žena. Poklon za muškarca treba da bude prilagođen njegovom ukusu, afinitetima i da bude originalan, što, priznaćete, nije baš tako jednostavno. Složićete se da najviše vremena oduzima potraga za savršenim poklonom. 

Iako maštate o poklonu koji će ga „oboriti s nogu“ ne zaboravite da se to ne očekuje od vas. Dovoljna je pažnja. Poklon ne mora da bude skup, ali je važno da bude brižljivo odabran. Ukoliko baš ovog momenta imate nedoumicu čime obradovati voljenu osobu, donosimo vam nekoliko ideja koje bi vam mogle pomoći da lakše donesete odluku.

Nabavite vaučer za putovanje

Svaki poklon koji odaberete mora biti u skladu sa potrebama i navikama osobe kojoj je namenjen. Ukoliko je u pitanju neko ko je ljubitelj putovanja i ko je avanturističkog duha, savet je da ga iznenatite romantičnim putovanjem za dvoje. Vaučer za putovanje će ga sigurno obradovati, posebno što ćete to vreme imati samo za vas. Osim putovanja, voljenoj osobi muškog pola možete nabaviti ulaznice za utakmicu, bioskop ili pozorište, u zavisnosti od onoga što najviše preferira.

Da li je parfem pravi poklon?

Parfem može biti savršen poklon ukoliko pogodite koji mu je omiljeni. U suprotnom, ne kupujte parfeme prema svom ukusu, jer velika verovatnoća je da ćete pogrešiti. Pokušajte da saznate koji mu je omiljeni parfem pre nego što krenete u kupovinu. Ukoliko niste uspeli u tome, zaboravite na ovaj predlog. 

I muškarci vole nakit

Zlato nesumnjivo ima vrednost, ali mnoštvo ljudi više preferira srebrni nakit. Ukoliko vaš izbor bude statement srebro, sigurno nećete pogrešiti, jer gotovo da ne postoji muškarac koji ne voli srebrni lanac ili barem neki detalj od srebra. U zavisnosti od njegovih afiniteta i vaših finansijskih sredstava mogli biste iskombinovati i narukvicu koju ćete uklopiti s lancem.

Takođe, nećete pogrešiti ukoliko izaberete kvalitetan ručni sat. Naravno, ne mora biti skup, ali je važno da lepo izgleda i da je odgovarajuće veličine.

Knjiga u skladu sa njegovim interesovanjima

Knjiga može biti idealan poklon, ali morate znati koji žanr voli i kakva su mu interesovanja. Nije svejedno da li ćete mu pokloniti avanturistički roman, stručnu literaturu, popularnu psihologiju i dr. I što je veoma važno, ne zaboravite da napišete posvetu. Osim knjige, kvalitetan rokovnik i kvalitetna olovka su nešto što nikada ne izlazi iz mode i što skoro je skoro svakome potrebno.

Poklon za savremene generacije

Bežične slušalice su takođe idealan poklon, tako da nećete pogrešiti ukoliko odlučite da ga iznenadite na ovaj način. Pre nego što krenete u kupovinu, istražite na internetu kvalitet i cenu kako biste poštedeli sebe neplanirane šetnje. Možete čak sami napraviti set kojim ćete ga iznenaditi. Osim slušalica, u obzir dolaze memorijske kartice za mobilni telefon, prenosivi punjač, kao i neobična podloga za miš. Sve to, lepo upakovano, sa romantičnom porukom, nešto je čime ćete impresionirati mlađeg muškarca. 

I alat može biti savršen pokon

Ukoliko je vaš izabranik neko ko ima želju i voli da popravlja razne sitnice, za njega bi set alata bio savršen poklon. To je nešto što svaki muškarac želi da ima, ali retko se dešava da namenski krene u kupovinu. 

Auto-kozmetika, zašto da ne?

Ako je vozač, a pri tom vodi računa o automobilu, dobar izbor je pokloniti mu nešto od auto-kozmetike. Najbolje bi bilo da posetite salon i od nekoliko upotrebnih stvari napravite rođendanski set. Pored mirišljave kozmetike za automobil, ne bi bilo loše da mu kupite i neke dodatne stvari koje su svi vozači u obavezi da imaju u kolima, a koje najčešće odlažu da nabave. Prvenstveno se misli na kablove za akumulator i sajlu za vuču. Sve to lepo upakovano, ne samo da će mu se dopasti, već će mu dugoročno koristiti.

Personalizovani pokloni

U poslednje vreme personalizovani pokloni su sve popularniji, kako među mlađom, tako i među starijom populacijom. Ako ste kreativni, možete i sami napraviti neki poklon, mada ga možete i naručiti. Ukoliko odlučite da kupite personalizovan poklon, sasvim je sigurno da ćete na internetu pronaći nešto odgovarajuće. Jedna od ideja bi mogla da bude šolja sa vašom zajedničkom slikom i dodatnim tekstom. 

Ukoliko je kolekcionar pića, možete naručiti personalizovani viski set kojim ćete uspeti da mu izmamite osmeh na licu, jer to bi za njega bio idealan poklon. 

U svakom slučaju bez obzira na to šta ćete odabrati, važna je pažnja, isto kao što je važno da negujete iskru u svom odnosu. Poklon ne mora da bude skup da bi bio idealan. Savršen je svaki poklon u koji je utkana iskrena ljubav prema onome kome ga darujemo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here