Naša zemlja je jedna od najpoznatijih u koju vrlo često dolaze stranci i zbog dentalnog turizma kao jedne relativno nove delatnosti u turističkoj ponudi naše zemlje.

Prvi razlog za to se nalazi u činjenici da Beograd ima vrhunske stručnjake iz oblasti stomatoloških i protetičkih usluga pa mogu dobiti svetski poznate procedure koje su izvedene besprekorno.

Nema prečica i lošeg izvođenja, materijali su kvalitetni i traju upravo koliko i oni u inostranstvu, kvalitet je neupitan, a svaki rad odličan.

Ipak, ono što se razlikuje u odnosu na svetske prestonice jeste cena stomatoloških usluga koja je višestruko povoljnija nego u inostranstvu pa stranci itekako vole da se organizuju i dođu kod nas i za par dana završe ceo postupak, uživaju u našem gradu i ujedno jeftinije izleče sve stomatološke probleme, a hollywood smile je jedan od najtraženijih postupaka.

Hollywood smile Beograd – procedura koja transformiše zube

Prilikom postavljanja procedure hollywood smile Beograd je pravo mesto za pronalazak stomatoloških ordinacija ako je u pitanju ugradnja u kraćem vremenskom periodu.

Reč je o protetičkoj zameni zuba za veštačke zubne krune koje imaju savršen izgled i izuzetnu belinu. Pacijentima je omogućeno da zamene sve zube ili prvih 14 zuba u gornjoj i 14 zuba u donjoj vilici koji su najuočljiviji pa je i to odlična opcija i varijanta za dobijanje prelepog osmeha za manje od dve nedelje.

Intervencija je postala poznata po blistavo belim, ulta-belim Bleach boji, ali se može postići bilo koja nijansa i formirati savršen izgled osmeha.

Ipak, izrada krunica zahteva pripremu postojećih zuba i izradu veštačkih navlaka, ali naši stomatolozi imaju poseban postupak za ubrzanu proceduru izrade pa kada je u pitanju hollywood smile Beograd nudi postupak kod kog se 12 dana dobija se novi osmeh.

Procedura ugradnje je ubrzana

Postavljanje veštačkih krunica započinje dogovorom koji se radi online kada se pacijent obaveštava o toku procedure, šta je potrebno je urade od analiza i snimaka pa da procedura započne i pre nego što pacijent dođe u našu zemlju.

Odmah po dolasku sledi nastavak pregleda i procedura pripreme zuba. Postavljaju se najkvalitetnije cirkonijum-keramika krunice kod kojih se ne skida previše zdravog zuba pa je i priprema brža i jednostavnija, a zubi izgledaju fantastično.

Pojedine ordinacije imaju i smeštaj za svoje pacijente tako da se dobija celokupna usluga i minimalno deranžiranje dok su u našem gradu.

Usluga izvođenja najkomplikovanijih procedura tokom kratkog vremena je usavršena pa se i višestruko postavljanje zubnih navlaka za hollywood smile izvodi za manje od pola meseca.

Naše stomatološke ordinacije imaju neke od najpoznatijih stručnjaka na svetu samo što oni u našoj zemlji imaju mnogo povoljnije cene pa se strancima isplati i da dođu i da ostanu u našoj zemlji dok se procedure ne urade.

Treba naglasiti i to da je holivudski osmeh samo jedna od procedura, a traženi su i viniri, postavljanje pojedinačnih krunica, popravke zuba, ugradnja implanata. I ovde je reč o najkvalitetnijim postupcima koji su savršeno rešenje za mnoge situacije. Stranci to znaju i zato ih je iz godine u godinu sve više kada govorimo o dentalnom turizmu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here