Pronalaženje dobrog i pouzdanog zubara, može biti zaista veliki izazov, pogotovo kada se radi o velikom gradu. Ukoliko ste i vi u potrazi za kvalitetnom stomatološkom uslugom u Novom Sadu, možete zastati sa potragom. U nastavku vam predstavljamo stomatološku polikliniku Estetika. Saznaćete zašto je ova poliklinika dobar izbor za vas, koje usluge  pruža i koje su njene dodatne prednosti.

Zašto je Estetika dobar izbor?

Estetika objedinjuje Stomatološku polikliniku Estetika i Specijalističku ordinaciju Estetika Dent. Smeštena u samom srcu Novog Sada, ova poliklinika važi za jednu od vodećih i najrenomiranijih ordinacija u Novom, Sadu tako će vas pretraga zubar Novi Sad, neretko uputiti baš na ovu ordinaciju.

Lekarski tim ove poliklinike čini veliki broj lekara specijalista spremnih da odgovore na najzahtevnije poduhvate. Tako je ova stomatološka poliklinika specijalizovana za protetiku, implantologiju i parodontopatiju.

Pored činjenice da se radi o stručnom i obučenom lekarskom timu, stomatolozi zaspoleni u Estetici su lekari sa bogatim radnim iskustvom. Tako ovaj tim od 14 doktora i asistenata ima više od 30 godina iskustva. Godišnje se obavi oko 1.800 pregleda, dok ukupni broj zadovoljnih i nasmejanih pacijanata prelazi cifru od 20.000.

U ordinaciji se koristi najsavremenija tehnologija za popravke kao i precizno snimanje zuba. To omogućava tačno i precizno dijagnostikovanje i pružanje najboljeg rešenje za vaše oralno zdravlje.

Usluge koje pruža Estetika

Stomatološka poliklinika Estetika može se pohvaliti zaista širokim spektrom usluga koji se kreće od uobičajenih pregleda i popravki pa sve do specifičnih zahvata i estetskih korekcija.

Zahvaljujući redovnim pregledima, ali i dobroj oralnoj higijeni popravka i lečenje zuba mogu da budu izbegnuti. U praksi se nažalost dešava da je potreba za popravkama vrlo česta. Međutim, ukoliko se lečenje obavi na dobar način izlečen koren zuba može se nadograditi i poslužiti protetskim tretmanima. 

Upotreba najnovijih materijala u popravci zuba čuva vitalnost zuba i korena, pa na samom kraju omogućavaju zadržavanje vašeg zuba u vilici.

Ukoliko, nije moguće sačuvati zub, kao jedno od rešenja može da bude implantologija. Ovo je metoda kojom se ugrađuju šrafovi koji zamenjuju koren nedostajućih zuba, da bi se nakon 3-4 meseca ušrafila nadogradnja. Na ovaj način se izbegava potreba za protezom, izbegava se brušenje susednih zuba u slučaju nedostatka jednog zuba itd.

Stomatološka ordinacija Estetika Dent nudi i profesionalno i brzu izradu prilagođene zubne proteze. Naime mobilna protetika je usluga kojoj se pristupa kada je potrebna nadoknada izgubljenih zuba.

Beljenje zuba je sve traženiji kozmetički tretman. Razlikuju se profesionalno i kućno beljenje zuba. Estetika vam nudi različite tehnike ordinacijskog i kućnog beljenja zuba uz maksimalnu dodatnu zaštitu desni, usana i samih zuba.

Pored pomenutih ova klinika pruža i usluge ortodoncije, odnosno korekcije nepravilnosti u rastu i razvoju vilica i položaju zuba, kao i usluge lečenja paradonotopatije.

Posebna pažnja posvećuje se deci

Na koji će način deca voditi računa o zubima, i da li će kasnije razviti naviku redovnih odlazaka kod zubara umnogome zavisi od njihovih ranih iskustava. Imajući u vidu značaj ovih privih odlazaka Estetika posebnu pažnju posvećuje radu sa najmlađima.

U poliklinici se u radu sa decom radi korak po korak, dok dete ne bude spremno na intervenciju, kako bi došlo do stvaranja odnosa poverenja između stomatologa i mališana, kako bi dete bilo rado da sarađuje. 

Izgled ordinacije, ali i oprema su prilagođeni tako da mališanima bude što prijatnije. I sami tretmani su prilagođeni najmlađima, pa se tako izdvaja tretman zalivanje fisura na stalnim šesticama metodom koja je lagodna i bezbolna, kao i plombe u boji koje oslobađaju fluor itd.

Estetska stomatologija

Estetska stomatolgija je još jedna vrsta usluga koje Estetika pruža svojim mušterijama. Ova vrsta stomatologije je novija grana i za cilj ima postizanje efekata podmlađivanja i ulepšavanja.

 

U Estetika Dentu se obavljaju tretmani hijaluronom i botoksom. Tretmani botoksom i hajuluronom su znatno unapređeni poslednjih godina, a uz to su sve povoljniji, pa otuda i veliko interesovanje za njih. 

Pored hijaluronskih i botoks tretmana, estetska stomatologija se bavi popravkom neravnih, krivih, ili oštećenih zuba. Neravni zubi inače nisu samo estetski problem, oni mogu dovesti do drugih stomatoloških problema. Stoga je važno obratiti se blagovremeno stomatologu povodom ovog problema. 

U poliklinici Estetika ove probleme rešavaju različitim metodama: ugradnjom faseta, lepljenjem zuba (dental bonding), konturisanjem, ugradnjom porcelanskih krunica, i naravno ugradnjom proteza.

Dakle bilo da se radi o pregledima, jednostavnim popravkama estetskim zahvatima ili dečijoj stomatologiji Estetika Dent je prava adresa za vas. Vaš termin možete zakazati jednostavno putem sajta ili na broj telefona. 

Ukoliko želite lično da zakažete svoj termin to možete učiniti na adresi Šumadijska 2 u Novom Sadu gde je smeštena specijalistička stomatološka ordinacija Estetika Dent  ili na adresi Svetozara Miletića 10, gde se nalazi Estetika, ordinacija za pružanje usluga protetike, implantologije, parodontopatije, kao i ostalih usluga ove poliklinike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here